Kadavar op Rock im Park
Kadavar op Rock im Park Foto: Stefan Brending

Kadavar op Zeeltje vrijdag

Cultuur

DEEST - Festival Zeeltje kon voor de zaterdagavond al rekenen op de aanwezigheid van Danko Jones, afgelopen weekend werd de headliner voor de vrijdagavond bekendgemaakt. Niemand minder dan de heren van Kadavar zullen de festivalgangers omver blazen tijdens de openingsavond op vrijdag 17 augustus.

De heren van Kadavar zijn meesters op het gebied van duistere 70's rock met een psychedelisch sausje. De invloed van het geluid van Black Sabbath, Led Zeppelin en Pentagram is goed te horen. De rockers uit Berlijn staan bekend om hun indrukwekkende live acts, zoals bewezen tijdens tours en de vele festivals waar de band de afgelopen jaren te zien is geweest. De line-up voor de vrijdag wordt gecompleteerd door Tygers of pan tang, Julian Sas Band, Raw Medicine, White Boy Wasted, Tricklebolt en Ericius. Op zaterdag 18 augustus staan Kaz Lux, Diesel, Uli Jon Roth, Nashville Pussy, BigFoot, Burning en Vincent Slegers op het programma. Voor de zondag zijn Callahan Clearwater Revival, Peter Norman, Call Me Blondie en Like U2 vastgelegd.

Festival Zeeltje vindt plaats in Deest op 17, 18 en 19 augustus. Voor het volledige programma en kaartverkoop zie www.festivalzeeltje.nl