Winter Wonderavond
Winter Wonderavond Foto: John van Gelder

Winter Wonderavond brengt bezoekers in kerstsfeer

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Nu het Sinterklaasfeest voorbij is, kan men zich op donderdag 8 december helemaal onderdompelen in de kerstsfeer, tijdens de Winter Wonderavond van Janine Mode. Samen met Vleesspecialist Maarten Kocken, restaurant Meraqi en woonwinkel Hides & Living verzorgt de modezaak een gezellig kerstevent. Van 18.00 tot 21.30 uur is iedereen welkom om de kerstsfeer op te snuiven en inspiratie voor de feestdagen op te doen.

Het sfeervolste moment van het jaar is door ondernemers Bram en Janine van Koolwijk aangegrepen om de klanten een gezellige shoppingavond te bezorgen. Het belooft een echte kerstbeleving te worden, met lichtjes, versiering, kerstbomen en vuurkorven. Vleesspecialist Maarten Kocken en Meraqi zorgen voor de culinaire invulling van de avond.
Het winkelpand van Janine Mode werd vorig jaar flink verbouwd. Het oude gedeelte werd uitgebreid met de voormalige bioscoop annex theaterzaal. ‘Vanwege corona is er destijds weinig reuring gegeven aan de heropening. Met de sfeervolle shopavond willen we alsnog de metamorfose van onze winkel vieren. Voor de gelegenheid hebben we het pand van binnen en buiten helemaal in kerstsfeer gestoken. Onze collega-ondernemers maken het plaatje compleet.’
Het naastgelegen Hides & Living zorgt voor de aankleding, met sfeervolle accessoires en allerlei leuke kerstcadeaus, en het meidenteam MO15 van Leones heeft een kraampje met zelfgemaakte kerstartikelen om geld op te halen voor een internationaal voetbaltoernooi. Overbuurman Maarten Kocken en restaurant Meraqi bieden de bezoekers culinaire inspiratie voor de feestdagen. Brasserie de Rosmolen schenkt de bubbels in. Het publiek kan zich, behalve een fijne kerstsfeer, verheugen op een bijzondere ontvangst, met glühwein, verlotingen en muziek van een dj. ‘Het wordt een klein winterfeestje’, besluiten Janine en Bram enthousiast. Klanten en andere belangstellenden zijn vanaf 18.00 uur van harte welkom in en rondom het pand aan de Zandstraat 57 in Beneden-Leeuwen.