Hoofdpodium Hotot
Hoofdpodium Hotot Foto: Jeroen Pannekoek
fotoverslag

Down The Rabbit Hole 2022

Algemeen

EWIJK – Het zal de Maas en Walers niet ontgaan zijn; afgelopen weekend was de zevende editie van Down The Rabbit Hole. 

Na twee jaar afwezigheid stonden de bezoekers te popelen om even drie dagen onder te duiken in het konijnenhol. Zo’n 45.000 bezoekers kwamen vanuit Maas en Waal en ver daarbuiten – er waren beduidend meer internationale bezoekers – richting Ewijk/Bergharen. 

De wegen rondom het festivalterrein raakten even oververhit, maar uiteindelijk wist iedereen in een uitgelaten humeur het konijnenhol te vinden. Het recreatiegebied rondom de Groene Heuvels is al mooi, maar qua aankleding heeft de organisatie ook dit jaar weer flink uitgepakt. Zo was er zelfs een nieuw gebied ‘Bermuda’, waar bezoekers zelfgemaakte kunstwerken konden laten rijden op een houten achtbaan. Verder waren er overal leuke hoekjes, zitjes en ander vermaak. Zo beleeft iedereen zijn of haar eigen feestje. 

Helaas speelde dit jaar Corona toch weer een rol, een aantal artiesten moest verstek laten gaan, zoals Clairo, Sleaford Mods en Kae Tempest. De organisatie had echter waardige vervangers weten te strikken zoals Eefje de Visser en Son Mieux.

Naast de vervangende artiesten traden er ook een aantal verrassingsacts op. Vanuit een mobiel podium, een tiny house, traden zaterdag de band Fat Dog en zondag Wodan Boys, op. Beide bands zetten de boel bij de locatie ‘The Swamp’ op z’n kop. 

Gevonden voorwerpen
Vanaf vrijdag 8 juli publiceert de gemeente Beuningen een lijst met gevonden voorwerpen op de website: www.gemeentebeuningen.nl

DTRH 2022
Entree festivalterrein
Yogalessen in Tramontana
Optreden Wodan Boys
Hoelahoepen op het Idyllische Veldje
The Swamp
Dansen tijdens My Baby
Optreden Wodan Boys
DTRH 2022
Optreden The Smile
Bermuda, DTRH 2022
camping bij het festivalterrein
Afbeelding
The Steamer Club
Optreden Wodan Boys
Optreden Wodan Boys
Een gouden knuffel van 'Buddha'
Wasritueel van de 'Gouden Buddha'
Publiek bij het hoofdpodium Hotot
Hoofdpodium Hotot