AWC - Halsteren
AWC - Halsteren Foto: AWC
sport

AWC speelt zich veilig tegen Halsteren

WIJCHEN - Het eerste kwartier had AWC niets te vertellen tegen Halsteren dat veel feller aan de wedstrijd begon. In de 8e minuut resulteerde dat ook de 1-0 door Jasper Waalkens de beste speler voor rust aan de kant van Halsteren.

Maar toen AWC in de 18e minuut gelijk maakte door Safa Kizir keerde de wedstrijd. Met snelle, effectieve uitvallen waarbij vooral Boy Visser en Fren Stevens voorbereidend goed werk leverde stond het bij rust 4-1 waar het ook 5 of 6-1 had kunnen zijn. De 2-0 van Jorn Reuvers in de 27e minuut was een juweeltje waarbij Jorn zich met rechts vrij speelt en met links hoog in de hoek scoorde. In de 39e minuut was het weer raak voor Jorn en vlak voor rust benutte Safa Kizir een penalty nadat de doorgebroken Fren Stevens was neergelegd.

Na de rust waren er over en weer kansen voor beide clubs maar werd er niet meer gescoord. Door dit resultaat is het zeker dat AWC volgend seizoen weer in de hoofdklasse speelt.