Buitenwedstrijd NAS Foto: NAS
sport

Eerste buitenwedstrijd NAS

BEUNINGEN - Zaterdag was voor de pupillen D van Nas, de eerste buitenwedstrijd. Nas ging goed van start, en lieten goed zien, waar ze op getraind hadden.

Door een mooie doorloop van Emma wist ze te scoren. Daarna kreeg Jade nog een strafworp, die erin ging. De tweede helft wist Nas niet meer te score, maar hielden het verdedigend wel goed dicht. Daarom werd de eindstand 0-2 voor Nas.

De eerste buitenwedstrijd van de aspiranten C1 tegen Eendracht in Mook. Nas deed hun best en kregen ook kansen maar die gingen er helaas niet in. Eendracht was net wat sneller en scoorde 8x. Uitslag 8-0.

Zondag speelden de senioren in Nuland tegen Be Quick. In de eerste helft ging NAS mee met het trage spel van Be Quick. NAS creëerden vele kansen maar de ruststand was toch maar 2-2.

Na rust zette NAS een tandje bij en al gauw was er de verdiende voorsprong. Met wat foutjes nog in de verdediging werd de eindstand 4-9, de punten gaan mee naar Beuningen.