Optreden The Dirty Daddies tijdens Pleinpop 2019.
Optreden The Dirty Daddies tijdens Pleinpop 2019. Foto: Reinier Jansen

Alphen klaar voor start Pleinpop.nl

Uit

ALPHEN - Vrijdag 8 april barst de twintigste editie van Pleinpop.nl los. Onder een voorzichtig voorjaarszonnetje werd afgelopen weekend de feesttent omhoog getrokken, om komend weekend plaats te bieden aan zowel feestgangers als artiesten. 

Het muziekfestijn vindt voor het eerst plaats op de nieuwe locatie aan de Kerkdijk bij de loswal. ‘We hebben nu veel meer ruimte tot onze beschikking, en zijn flexibeler qua inrichting. Het oogt ook écht als een festivallocatie als je aan komt rijden. Mooi om te zien’, laat bestuurslid Marieke Soetekouw weten.

Pleinpop was twee jaar geleden het eerste evenement dat wegens corona werd geschrapt. Des te leuker is het, dat het nu het eerste evenement is dat wél weer doorgaat. Het resultaat: het evenement is zo goed als uitverkocht. Alleen voor de vrijdagavond en de zondag zijn nog enkele kaarten beschikbaar. 

Line-up
Aanstaande vrijdag 8 april belooft een spectaculaire openingsavond te worden met een waanzinnige optredens van Davina Michelle, Maan, ABBA fever en DJ Roy. Deze artiesten van formaat zullen vanaf 20.00 uur de tent op z’n kop zetten. De feesttent is vanaf 19.30 uur open. De zaterdagavond staat bekend als Hollandse Avond, met optredens van onder meer de grande dame van het volkslied Samantha Steenwijk en de vrolijke Brabantse broers Gebroeders Ko. Ook Jannes, Kafke, Tino Martin, John West en DJ Roy zullen alles uit de kast halen om de feesttent op z’n grondvesten te laten trillen. Zondag 10 april is het ook weer gegarandeerd feest met optredens van Het Feestteam, PROOST, Wesley Bronkhorst en DJ Roy.

Wie graag nog een kaartje voor de vrijdag of zondag wil bestellen, moet snel zijn. Kijk voor de laatste tickets op www.pleinpop.nl.