Pupillen D Herftskampioen
Pupillen D Herftskampioen Foto: Nas
sport

Pupillen D Herfstkampioen

BEUNINGEN - De pupillen D1 speelden zaterdag thuis korfballen tegen Quick up. Het was de kampioenswedstrijd, dus Nas wilde wel winnen.

Nas en Quick up deden allebei erg hun best, maar in de eerste helft wilde er maar geen in. De ruststand was dan ook 0-0. De tweede helft maakte de meiden een mooie actie en scoorde Eva voor Nas. Ze pakte door en weer Eva wist hem erin te gooien. Ook Quick up scoorde nog een doelpunt, maar dat was niet genoeg. Nas pupillen D zijn kampioen. Knap gedaan, dames.

Woensdag speelden de midweek 2 thuis tegen DAW. Het was een spannende wedstrijd met voor beide teams volop kansen. Het was NAS die de meeste doelpunten maakte en wint met 5-3. Voor NAS scoorde Petra 2, Diana, Anita en MaaikeB.

Overige uitslagen: NAS 1- Ona 3 9-7; Klick Mw 1- Nas MW 1 5-5.