Een decoratie uit de fabriek van Dericks en Geldens in een woning aan de Drutense Kattenburg.
Een decoratie uit de fabriek van Dericks en Geldens in een woning aan de Drutense Kattenburg. Foto: Historische Vereniging Tweestromenland

Monumentenwandeling Dericks & Geldens voor slechtzienden

Cultuur

DRUTEN - De inmiddels bekende monumentenwandeling Dericks & Geldens wordt donderdag 28 oktober speciaal georganiseerd voor mensen met een visuele beperking.

De wandeling is circa drie kilometer met bezienswaardigheden van de voormalige steenfabriek en is onder begeleiding van een ervaren gids. Tijdens deze bijzondere wandeling zijn alle mensen welkom met een visuele beperking. Begeleiders en geleidehonden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom.

De ontvangst is om 14.00 uur bij KLeiGoed Maas & Waal, Meester van Coothstraat 22 in Druten met vertrek en einde ‘Galerie den Oostersteeg’ gelegen aan de Ruijterstraat Druten. 

De wandeling duurt van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur. Ontvangst is met een kopje koffie of thee en een uitleg vooraf. De bijdrage is 2 euro per persoon. 

Meer info en aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 21 oktober via: oogcafedruten@gmail.com. Neem voor meer informatie contact op met Harry van Deelen via 06-10 25 00 15.