Zorgplein Beneden-Leeuwen
Zorgplein Beneden-Leeuwen Foto: Christl Foekema

Bloedafname Dreumel en Beneden-Leeuwen op nieuwe locaties

Algemeen

MAAS EN WAAL - De bloedafnamepunten in Maas en Waal veranderen. In Dreumel gaat een nieuwe locatie open en in Beneden-Leeuwen verhuist de bloedafnamelocatie naar een ander pand. De locaties vallen onder het laboratorium van Ziekenhuis Rivierenland. Met de wijzigingen wil het laboratorium de service aan patiënten verhogen.

Op 11 oktober start het ziekenhuis met bloedafname in multifunctioneel centrum D’n Hoender in Dreumel (Nieuwstraat 10). Eerst alleen op maandag van 9.00 tot 10.00 uur, later ook op andere dagen en tijden. In Beneden-Leeuwen verhuist de bloedafname van de Waterpoort naar het Zorgplein (Van Heemstraweg 48 B). De openingstijden blijven gelijk, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. De verhuizing is gepland op 26 en 27 oktober. Op 28 oktober staan de bloedafnamemedewerkers weer klaar om patiënten te ontvangen.

Alleen op afspraak
Voor beide locaties geldt: de bloedafname is op afspraak. Dit kan online via www.ziekenhuisrivierenland.nl/bloedafname. Ook inleveren van materiaal zoals urine is mogelijk.

D'n Hoender Dreumel