sport

Wedstrijden NAS afgelopen weekend

BEUNINGEN - Afgelopen weekend speelden verschillende teams van korfbalvereniging NAS een wedstrijd.

De Pupillen D1 van Nas speelden uit tegen Fortuna. Nas ging meteen goed van start. Binnen 2 minuten scoorde Femme voor Nas de 0-1.
Daarna scoorde Eva een mooi afstand schot. Ook Jade wist hem er van een mooie afstand in te gooien. We gingen de rust in met een 0-3 voorsprong.
Het eerste deel na de rust ging het voor Nas wat moeizamer. Fortuna wist er toen ook één te score.
Gelukkig ging het laatste deel weer wat beter, en scoorde Eva nog 2 mooie doelpunten, en ook Jade gooide er nog 2 afstand schoten in. De eindstand is 1-7 geworden.

De aspiranten B speelden In Mook tegen Eendracht. Het was een spannende wedstrijd aan het beginnen waren beide teams gelijk gewaagd aan elkaar maar na de 2-2 gingen de kansen van Nas er in en kwamen ze uit op een flinke voorsprong van 2-6 daarna zwakte het team een beetje af waardoor eendracht er nog 2 in wist te gooien. Uit eindelijk hebben de dames alsnog met 4-6 de winst mee naar huis weten te nemen.

De aspiranten C speelden in Groesbeek tegen de Horst. De meiden hebben heel hard gewerkt. Er werd verdedigd en vrij gelopen. Nas had verschillende kansen maar die wilde er niet in. De horst scoorde 3x. Uitslag 3-0.