Afbeelding

Pupillen D van NAS blijven scoren

Sport

BEUNINGEN - Woensdag speelden de midweek 2 van Nas thuis tegen SDDL. Het ging vrijwel gelijk op eerst Scoorde Nas dan weer SDDL. In de 2e helft pakte Nas een voorsprong van 2 doelpunten en heeft deze niet meer afgestaan. NAS wint met 7-5, de doelpunten zijn gescoord door Monique, Diana, Maaike, Cindy 2 en Larissa 2.

Nas D1 speelde zaterdag een uit wedstrijd tegen Klick.
Nas ging meteen goed van start. Eva maakte een mooi afstand schot. Waarna Femme er ook nog één in schoot. Ook Klick maakte een doelpunt. We gingen de rust in met een stand van 1-2.
De tweede helft pakte Nas het weer goed op, en scoorde vrij snel Femme er weer een in. Daarna Jade met een mooi afstand schot. Door het goed samen spelen scoorde Fiene en nog 1 en Eva zelfs 2 .
En het laatste doelpunt was van Sophie. De eindstand is 2- 10 geworden.

Eendracht C1- Nas C1. De meiden van Nas deden hun best. Maar Eendracht was toch net iets sneller en konden helaas scoren omdat Nas niet altijd verdedigde. Aniek scoorde 1x. De uitslag was 9-1.

Zaterdag speelde de B1 uit tegen SVO B1. De wedstrijd ging vrijwel meteen gelijk op maar SVO wist als eerste te scoren. Liz Sophie maakte hierna snel de 1-1. Opnieuw kwam SVO op voorsprong en liepen uit na een 3-1 ruststand. Na rust werd er aan de kant van NAS sterk gestart en werd het al snel 3-2 door Liz Sophie. Hierna begon NAS slordiger te spelen waardoor SVO opnieuw kon scoren. NAS liet zich meeslepen in het spel van SVO en moest ook de 5-2 incasseren wat ook de eindstand werd waar een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest.

Na een mindere start van het seizoen, gingen de senioren weer vol goede moet van start. Het begin van de eerste helft verliep goed waardoor we veel kansen scoorde. Odio kwam terug waardoor we met een achterstand de rust in gingen, 5-6. De tweede helft was moeilijk, maar we bleven ons eigen spel spelen. Waardoor we met 9-8 gewonnen hebben. Doelpunten Femke (3), Larissa (3), Lotte (2) en Linde (10.