Logo demaasenwaler.nl

Openluchttheater ’t Konijnenhol op feestelijke manier geopend door Marike Jager

BEUNINGEN - Afgelopen zondag werd openluchttheater ’t Konijnenhol op recreatiegebied Groene Heuvels feestelijk geopend tijdens het Groene Heuvels Zomerfeest. Tot op heden was de naam van het openluchttheater nog een geheim. Marike Jager onthulde het grote welkomstbord met de tekst ‘Welkom in openluchttheater ’t Konijnenhol’ onder toeziend oog van Burgemeester Daphne Bergman en festivaldirecteur van Down The Rabbit Hole Ide Koffeman.

De opening van het theater vond plaats in festivalstijl. Omringd door foodtrucks en onder de hete zon kregen bezoekers alsnog een klein beetje het gevoel van een festivalzomer. Na de onthulling van het welkomstbord trad Marike Jager op met een nieuwe show in samenwerking met Martijn Bosman. De middag werd muzikaal voorgezet met een Beatles-tribute van Lewiszong & Lewiszong (met Navarone-gitarist Kees Lewiszong) en Tom’s Cherry Sinners. De artiesten, afkomstig uit Beuningen, Beuningen en Wijchen, lieten precies zien waar het theater voor bedoeld is. Recreatieonderneming Leisurelands hoopt namelijk dat lokale talenten, cultuurclubs en scholen het theater in de toekomst zullen gebruiken voor hun opvoeringen. Partijen die geïnteresseerd zijn om iets te organiseren in het theater kunnen zich melden via www.leisurelands.nl/formulier.

Samenwerkingsovereenkomst Down The Rabbit Hole
Tijdens het Groene Heuvels Zomerfeest werd ook de nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Leisurelands en MOJO getekend voor nog 15 jaar Down The Rabbit Hole op Groene Heuvels. De eerstvolgende editie is op 1, 2 en 3 juli 2022.

Meer berichten