Logo demaasenwaler.nl
Foto: Reinier Jansen

Wandeltochten en FIT-challenge Actief Ontmoeten gaan door

BEUNINGEN - Gezellig samen wandelen en actief FIT beleven kan zondag 19 september tijdens het evenement Actief Ontmoeten. Er zijn wandelroutes van verschillende afstanden, en de FIT-challenge kent uiteenlopende onderdelen.

De wandelroutes variëren in afstand van 5 tot 26 kilometer. Onderweg zijn er diverse pleisterplaatsen. De 26 en 20 kilometer route gaan via het pontje van Slijk-Ewijk naar Beuningen. De kosten voor de overtocht à 1 euro moeten ter plekke worden voldaan. Bij terugkomst krijgt men tegen inlevering van het bonnetje 1 euro terug. Starten kan tussen 08.00 en 12.00 uur.

De FIT-challenge kent verschillende onderdelen. Er zijn clinics en er worden lezingen gegeven. Onderwerp van de lezing is ‘Biologische leeftijd vs kalenderleeftijd. De kunst van het fit blijven’. Voor meer informatie, zie: www.fitchallengebeuningen.nl. Het meedoen aan een of meer onderdelen van de FIT-challenge is gratis. De activiteiten vinden doorlopend plaats tussen 9.00 en 14.00 uur. 

Je kunt je op elk moment afmelden of aanmelden via een mail naar actiefontmoeten@gmail.com. Om deel te nemen aan de activiteiten is een groen vinkje in de corona-app of een schriftelijk corona-vrij bewijs nodig. Het evenemententerrein aan de Kloosterstraat 16 in Beuningen is geopend van 7.30 tot 15.00 uur. Op het terrein zijn koffie, thee, soep en dergelijke te verkrijgen.

Meer berichten