Niels Gijsbers en Natalie van der Aa.
Niels Gijsbers en Natalie van der Aa. Foto: John van Gelder

Agora Theater presenteert programma voor komend najaar

Cultuur

DRUTEN - Eind september gaat het theaterseizoen in Druten weer van start. ‘Eindelijk’, verzucht theatermanager Natalie van der Aa. Na twee seizoenen met veel onzekerheden heeft ze goede hoop dat komende seizoen ‘gewoon’ doorgang kan vinden. Op woensdag 18 augustus wordt huis-aan-huis het theaterprogramma voor komend najaar verspreid. 

Een mooie mix van cabaret, muziek- en kindervoorstellingen, noemt Van der Aa de programmering van het Agora Theater. ‘Henry van Loon, Pieter Derks en Kiki Schippers zijn slechts enkele namen die de komende maanden naar Druten komen. Voor wat betreft muziek, zorgen onder meer Handsom Poets (bekend van het nummer Sky on Fire) en The Fortunate Sons voor vuurwerk op de bühne.’

Opening
Het seizoen wordt op vrijdag 1 oktober geopend met een voorstelling van cabaretier Marlon Kicken. Voor kinderen is er zondag 3 oktober muziek van Dirk Scheele. Het eerste gedeelte van het seizoen loopt tot en met 19 december. Daarna volgt een nieuw theaterprogramma voor het voorjaar van 2022.

Voor wat betreft het aantal kaarten dat per voorstelling beschikbaar is, gaat het theater aanvankelijk uit van het ‘kleinste scenario’ van 85 stoelen. ‘We houden rekening de 1,5 meter afstand, waarbij het publiek aan tafeltjes in de zaal zit. Met een beetje geluk kunnen we het aantal stoelen in de loop van dit najaar uitbreiden, al naar gelang eventuele versoepelingen.’

Kaarten bestellen
De kaartverkoop start op zaterdag 21 augustus om 12.00 uur. Online bestellen kan via www.agoratheater.nl. Voor wie zijn kaarten liever aan de balie van het theater bestelt, kan diezelfde dag terecht in d’n Bogerd. Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn Natalie en haar collega’s aanwezig om reserveringen te plaatsen en eventuele vragen te beantwoorden. 

Een mooie bijkomstigheid; op 21 en 22 augustus worden geen servicekosten doorberekend.

Afbeelding
Pieter Derks
Niels Geusenbreuk
Kik - Joris Linssen & Caramba
Rosa da Silva.
Afbeelding
Afbeelding
The Fortunate Sons
Afbeelding
Afbeelding