Logo demaasenwaler.nl

Open huis Hospice De Brug

DRUTEN - ‘De Brug, Hospice en Thuiswaken’ houdt op vrijdag 30 juli een open huis. Belangstellenden zijn tussen 13.30 en 17.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen.

Bij ‘De Brug, Hospice en Thuiswaken’ wordt mensen de mogelijkheid geboden om in een huiselijke sfeer, in alle rust en waardigheid, afscheid te nemen van het leven en van hun naasten. Wanneer mensen de laatste periode van hun leven thuis willen doorbrengen, kan De Brug er zijn om zowel overdag als ’s nachts mantelzorgers te ondersteunen. Daarnaast biedt De Brug de mogelijkheid tot een kort verblijf of logeren voor ongeneeslijk zieke mensen, om zo de zorg van de mantelzorger tijdelijk te verlichten of uit handen te nemen.
Voor het bieden van al deze zorg zijn ruim 80 vrijwilligers actief. Zij staan zeven dagen per week klaar om aan iedere gast die zorg te bieden die nodig is.

Om aan iedere belangstellende te laten zien hoe dit allemaal in de praktijk werkt, zet De Brug één middag de deuren open voor belangstellenden. Iedereen die benieuwd is naar wat er in dat gebouw gebeurt, hoe het thuiswaken werkt of wat er nodig is voor respijtzorg, is welkom. Maar ook ieder ander die geïnteresseerd is kan gewoon even binnenlopen. Er zijn vrijwilligers die een rondleiding verzorgen en vragen beantwoorden. Aanmelden voor het open huis is niet nodig.

Meer berichten