Logo demaasenwaler.nl
Foto:

Samenwerking A-meiden SIOK en Boemerang

REGIO - De volleybalmeiden van SIOK en Boemerang Komeet MA gaan onder de vlag van Atalante meespelen in de NeVoBo competitie. Reden hiervoor is de krappe hoeveelheid A-speelsters die komend seizoen voor de twee clubs uit konden komen.

Nieuw team
Van het huidige meiden A team van volleybalvereniging SIOK (Boven-Leeuwen) wordt de helft te oud om mee te spelen bij de junioren, en vertrekt een aantal speelsters vanwege hun studie. Bij Boemerang Komeet uit Druten was iets soortgelijks het geval. Onder leiding van Atalante uit Horssen hebben deze speelsters elkaar gevonden en is een nieuw team opgericht, dat onder de vlag van Atalante gaat meespelen in de senioren competitie van de NeVoBo.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in Horssen, onder leiding van de coaches van Atalante. De trainers van SIOK hebben besloten met hun oud-speelsters mee te gaan en daarmee deels over te stappen naar Atalante, waarbij ze het nieuwe team gaan trainen in Boven-Leeuwen. Door deze unieke afspraken kunnen de jong volwassenen hun spelplezier volgend seizoen voortzetten.

Meer berichten