Logo demaasenwaler.nl
Foto: Stichting Maas en Waal in beweging

Wandelcafé Maas en Waal

MAAS EN WAAL - Het Wandelcafé Maas en Waal gaat de komende weken weer opstarten. In alle dertien dorpen van gemeente Druten en West Maas en Waal lopen één of meerdere groepen, begeleid door lokale vrijwilligers. 

In Appeltern, Druten, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Horssen en Maasbommel zijn de groepen al van start gegaan, de overige dorpen volgen snel. Met de huidige maatregelen is het toegestaan te wandelen in tweetallen en aansluitend een kopje koffie of thee te drinken. Afhankelijk van de lokale situatie zullen de vrijwilligers van het Wandelcafé bepalen of dit mogelijk is. Advies voor de wandelaars is om voor aanvang van de wandeling thuis gebruik te maken van het toilet en onderweg geen versnaperingen te delen met elkaar. Uiteraard blijven wandelaars thuis als zij klachten hebben die passen bij het corona virus, of wanneer zij een ziek gezinslid hebben.

Het Wandelcafé
Eén keer per week in uw dorp een uur gezamenlijk wandelen en een kopje koffie of thee drinken, dat is het Wandelcafé! Het Wandelcafé is voor iedereen die het leuk vindt om samen met andere mensen te wandelen. Het is gratis (alleen het kopje koffie/thee is op eigen kosten), u hoeft geen lid te worden en u sluit aan wanneer het u past. Gezelligheid staat voorop! De organisatie ligt per dorp bij enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten de route uit, wandelen mee en zorgen voor de start- en eindlocatie waar het kopje koffie/thee gedronken kan worden.

Wandelcafé Maas en Waal is een initiatief van Stichting Maas en Waal in Beweging en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland. Voor meer informatie mail naar info@bendefit.nu

Meer berichten