Logo demaasenwaler.nl
Foto: Gemeente Beuningen

Lekker Bunnings

BEUNINGEN - Op zaterdag 12 juni vindt de eerste activiteit van het jongerenproject ‘Lekker Bunnings’ plaats.

Scouting Karmijngroep uit Winssen stelt haar terrein open voor een gratis potje laser gamen. Jongeren uit de gemeente Beuningen zijn uitgenodigd om deel te nemen. De activiteit begint om 14.00 en eindigt om 17.00. Jongeren kunnen alleen aan de activiteit deelnemen, maar kunnen ook komen met hun vrienden. In verband met corona is het echter wel verplicht van te voren aan te melden voor de activiteit, via lekkerbunnings@gmail.com..

Lekker Bunnings, hét initiatief voor en door jongeren
Bij Lekker Bunnings hebben jongeren het zelf voor het zeggen. Zij bepalen welke activiteiten ze willen organiseren. Het enige criterium is dat de activiteit moet voldoen aan de geldende corona maatregelen. Per groep van vijf krijgen jongeren een budget van 300 euro. Lekker Bunnings is een initiatief van gemeente Beuningen in samenwerking met Beeldbrengers, Bureau Spectrum en de Gelderse Sport Federatie.

Zelf een activiteit organiseren kan door middel van aanmelden via lekkerbunnings@gmail.com, of neem contact op met Janine Lenting van bureau Spectrum, tel: 06 38758112

Meer berichten