Logo demaasenwaler.nl
Foto:

Doe mee met de Maas&Waler EK-poule en win mooie prijzen

MAAS EN WAAL - Wie vrienden en familie altijd feilloos weet te vertellen wat de uitslag van een voetbalwedstrijd wordt, kan zijn hart ophalen tijdens het aankomend Europees Kampioenschap Voetbal. De Maas&Waler organiseert dit jaar namelijk voor het eerst een online EK-poule, waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Alle lezers kunnen gratis deelnemen aan de poule, die gemakkelijk kan worden ingevuld via een speciale website. Families, vriendengroepen en collega’s kunnen het tegen elkaar, en andere Maas en Walers opnemen. Een klassement is steeds up-to-date in te zien. Een extra interactief onderdeel is dat men, nadat de eerste wedstrijden gespeeld zijn, terug kan komen voor het voorspellen van de finales.

Wie de meeste uitslagen goed weet te voorspellen wint een cadeaubon t.w.v. 250 euro te besteden bij Electroworld Druten - Beneden-Leeuwen. De tweede prijs is een Nike Nederland Thuisshirt mét opdruk van de (achter)naam van de winnaar en wie op de derde plek eindigt ontvangt een Adidas EK2021 trainingsvoetbal.

Inschrijven kan via www.demaasenwaler.nl/EKpoule 

Meer berichten