Afbeelding
Foto: Unitas’28

Selectiedag en nieuwe trainer v.v. Batavia

Sport

BATENBURG - Jef Vels is de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Batavia. Vels is met zijn 69 jaar een gewaardeerde coach met een bewezen staat van dienst. De voetbalfanaat gaat als trainer geen enkele uitdaging uit de weg. En door zijn passie en gedrevenheid weet hij het beste bij spelers naar boven te halen. Aan Vels de taak een capabele selectie te formeren voor de Batenburgse voetbalclub die uitkomt in de 5e klasse. Daar heeft hij echter alle vertrouwen in.

Selectiedag
Om bij v.v. Batavia de juiste voetballers voor de juiste posities te vinden, is er op zondag 16 mei een openbare selectiedag. Ambitieuze voetballers vanaf 17 jaar kunnen deelnemen aan deze open training, met als inzet een plekje in de selectie voor het voetbalseizoen 2021-2022. De training start om 10.45 uur op Sportpark De Hoppenhof in Batenburg.

Aanmelden
Wil jij spelen in een 1e elftal in de 5e klasse? Ben je nieuwsgierig naar de aanpak van Vels? Of wil je meer weten over het voetballen bij v.v. Batavia? Kom dan geheel vrijblijvend naar de selectiedag. Aanmelden voor de training kan via het formulier op www.vvbatavia.nl.