Logo demaasenwaler.nl

Buurtfonds en Mee(r)-doenertjes

DRUTEN - In 2020 startte de gemeente Druten met het Buurtfonds en de Mee(r)doenertjes. Het Buurtfonds is bedoeld voor activiteiten en/of voorzieningen die bijdragen aan een fijne plek in uw buurt, wijk of dorp. Een Mee(r)doenertje is er voor kleinere activiteiten. Ook dit jaar kunnen inwoners weer gebruik maken van het Buurtfonds en de Mee(r)doenertjes. Een bijdrage is eenvoudig aan te vragen.

Buurtfonds
Het Buurtfonds maakt initiatieven mogelijk vanaf 1.000 tot maximaal 5.000 euro. Voor een aanvraag is 50 procent eigen financiering nodig. Dit kan nu ook sponsorgeld of vrijwilligerswerk zijn. Bent u inwoner van de gemeente Druten? En heeft u een goed idee voor uw buurt, wijk of dorp? Dan kunt u een aanvraag doen voor het Buurtfonds. Het aanvraagformulier en meer informatie is te vinden op www.meervoormekaar.nl/buurtfonds.

Mee(r)doenertje
Heeft u een goed idee voor uw buurt of straat en heeft u maximaal 600 euro nodig? Dan kunt u een Mee(r)doenertje aanvragen bij welzijnsorganisatie MeerVoormekaar. Het aanvraagformulier en meer informatie is te vinden op www.meervoormekaar.nl/meerdoenertjes.

Meer berichten