Logo demaasenwaler.nl
Foto: Het Dijkmagazijn

Kabouters en elfen speurtocht Beuningen

BEUNINGEN - Op zoek naar kabouters en elfen? Dat kan op woensdagmiddag 12 mei in de uiterwaarden van Beuningen. Op geheimzinnige plekken langs de Waal zijn kabouters en elfjes te vinden die de deelnemers vragen om leuke dingen te doen.

De route is uitgezet met sprookjesfiguren en kan door kinderen met hun (groot-)ouders of andere begeleider zelfstandig gelopen worden.
Er komen allerlei opdrachten voorbij, zoals wie de mooiste bloem kan vinden, en wie de mooiste steen? En wie maakt voor het zandelfje in het zand een tekening of schrijft een gedicht?
Bij de trollenhoek staan woeste trollen. Die geven je echte trollenopdrachten. Durf jij een paardenkeutel weg te rollen?
De speurtocht kan gelopen worden op woensdag 12 mei tussen 10.00 en 16.00 uur. Startpunt is Het Dijkmagazijn, aan de Dijk 41 in Beuningen. Deelname is bedoeld voor kinderen tussen 4 en 7 jaar. Inschrijven is verplicht en kan per groepje. Deelname bedraagt 2,50 per kind. Begeleiding is verplicht, en (groot)ouders mogen gratis meedoen. Tip: trek stevige schoenen aan, en een lange broek vanwege de prikplanten. Meer informatie en aanmelden: www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Meer berichten