Logo demaasenwaler.nl
Foto: Rinie van Haren

Herdenking Beneden-Leeuwen via livestream

BENEDEN-LEEUWEN - De stichting 4 Mei Herdenking Beneden-Leeuwen organiseert al ruim twintig jaar de plaatselijke Dodenherdenking. Een livestream biedt dit jaar een oplossing voor iedereen die de herdenking zou willen bijwonen. Deze is te volgen op www.blikopbeneden-leeuwen.nl/livestream en start om 19.30 uur.

Inhoudelijk is het programma al in grote lijnen uitgezet. De uitvoering daarvan is enigszins afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Intussen wordt technisch het hele plan vormgegeven en voorbereid. Als er meer duidelijkheid is over wat de coronamaatregelen op dat moment inhouden, kan er op het laatste moment nog inhoudelijk iets worden aangepast.

Livestream
De uitzending start met een toespraak, een oorlogsverhaal en een gedicht, voorgelezen door kinderen van de basisschool. Aansluitend is er vanaf 20.00 uur een herdenking zonder publiek. Het gehele programma is thuis te volgen via de livestream, dankzij een samenwerking van Beelden uit de Regio en Blik op Beneden-Leeuwen, in opdracht van stichting 4 Mei Herdenking Beneden-Leeuwen.

Meer berichten