Logo demaasenwaler.nl
Contract ondertekening trainers Dames en MO19 teams bij Leones
Contract ondertekening trainers Dames en MO19 teams bij Leones (Foto: Herman van Beek)

Staf Dames en MO19 elftal rond

BENEDEN-LEEUWEN - Het dames- en meidenvoetbal maakt de laatste jaren in het land een behoorlijke groei door, mede ingegeven door de uitstekende prestaties van de Oranje Leeuwinnen. Ook bij Leones is de groei goed merkbaar. Komend seizoen zijn er dames- en meidenteams in alle leeftijdscategorieën. Van MO13 t/m MO19 en een dames team. Voor het damesteam en het MO19 team is de TC dames- en meidenvoetbal erin geslaagd trainers vast te leggen. Ook de MO15 en MO13 hebben trainers, alleen voor de MO13 is de TC nog opzoek naar trainingsondersteuning in de even weken.

Damesteam

Bij het damesteam zal Iwan Janssen het aankomend seizoen weer gaan trainen en coachen. De 50 jarige trainer had het afgelopen seizoenen de dames ook al onder zijn hoede.

Iwan is sinds het seizoen 2018/2019 al trainer bij de meiden en dames van Leones. Begonnen bij MO19 en in het jaar daarna overgestapt naar de dames. Met de dames gaat Iwan het 3e seizoen in. Voor aankomend seizoen is het de ambitie om bovenin mee te draaien in de 4e klasse.

Meiden O19

Voor het oudste meidenteam, MO19, is Fred Pasman voor het aankomende seizoen vastgelegd als trainer/coach. Fred is 48 jaar en woonachtig in Beneden Leeuwen. Fred is een bekende binnen Leones en heeft al jaren diverse meidenteams getraind. Ook heeft hij 1 jaar aan het roer gestaan van een gemixt team.

Na een uitstapje naar de JO19-2 kwam deze uitdaging op zijn pad. De ambitie is om deze talentvolle groep meiden in de 1e klasse mee te laten draaien en te zorgen voor een goede doorstroming naar de Leones Dames.

Meer berichten