Logo demaasenwaler.nl
<p>DTRH 2019.</p>

DTRH 2019.

(Foto: Marco Lemmers)

Down The Rabbit Hole gaat door, maar niet op de Groene Heuvels

EWIJK - Het driedaagse festival Down The Rabbit Hole zou begin juli plaatsvinden op de Groene Heuvels in Ewijk/Bergharen.

Omdat er een grote kans bestaat dat begin juli het festival vanwege de coronamaatregelen nog niet door kan gaan, wordt het festival verplaatst. De organisatie kan begin juli ook het programma niet rondkrijgen, omdat internationale artiesten dan nog niet touren. Mojo heeft het festival nu verplaatst naar het laatste weekend van augustus en gaat naar eigen zeggen ‘uit logeren’ in Biddinghuizen.

Op het festivalterrein in Biddinghuizen vindt een week eerder het festival Lowlands plaats. De organisatie kan op deze manier gebruik maken van alle faciliteiten, zoals het terrein, de tenten en de cateraars.

Programma en kaarten
Op het programma staan dit jaar onder andere Disclosure, Doe Maar, Gorillaz en Balthazar. De kaartverkoop gaat op 1 mei om 11.00 uur van start via https://downtherabbithole.nl/..
Mensen die een kaartje hadden voor Down The Rabbit Hole 2020 kunnen hun kaartje gebruiken in 2021, maar kunnen er ook voor kiezen om je ticket om te zetten naar een toegangsbewijs voor 2022. Dan vindt DTRH weer plaats in Maas en Waal.

Meer berichten