Logo demaasenwaler.nl
<p>Navarone.</p>

Navarone.

(Foto: Arianne van Ginneke)

Festival Zeeltje Rock, The Corona Proof Edition

DEEST - Het festival Zeeltje Rock vindt dit jaar plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus. Maar liefst 26 bands, waaronder Dikke Dennis, Seven Thirty en The Vintage Caravan staan te popelen om het publiek te vermaken aan de visvijver.

De hoofdacts op vrijdag zijn Cesar Zuiderwijk (drummer van Golden Earring) en Mario Goossens (drummer Triggerfinger) met hun gloednieuwe band SLOPER. De headliner van zaterdag is Navarone. Navarone heeft eerder gespeeld op Zeeltje Rock, in 2013 en 2014. De Nijmeegse band heeft in 2019 deelgenomen aan The Voice of Holland en behaalde in de finale de tweede plaats. De extra zichtbaarheid die dit avontuur opleverde, resulteerde onder andere in een uitverkochte clubtour voor eind 2019, twee Ziggo Dome shows met Anouk, een support voor Bon Jovi in het Nijmeegse Goffertpark en een enorm drukke festivalzomer.

Corona Proof Edition
Vanwege corona wordt Zeeltje Rock vooralsnog een Corona Proof Edition, wat inhoudt dat er maximaal 500 personen per dag op het terrein worden toegelaten. Om te zorgen dat bezoekers op afstand van elkaar blijven, moet er voor iedereen een zitplaats zijn. Mede-organisator Nick Helmond vertelt: ‘We hebben het terrein dit jaar uitgebreid, waardoor er extra ruimte is. Op het terrein zullen 750 zitplaatsen zijn, zodat bezoekers zich kunnen verplaatsen via veilige looproutes.’ Mochten er versoepelingen komen, dan is het mogelijk dat er meer dan 500 bezoekers mogen komen. Naar verwachting zal dit na 1 juli bekend worden gemaakt.

De kaartverkoop is in volle gang, en zeker gezien de beperking in het aantal bezoekers gaan de kaartjes als zoete broodjes over de toonbank. De losse kaarten voor de zaterdag zijn al uitverkocht. Er zijn nog wel enkele combitickets of losse tickets voor de vrijdag en zondag verkrijgbaar. Kaarten zijn dit jaar alleen online verkrijgbaar via http://www.festivalzeeltje.nl/

Zondag Tributedag
De zondag staat sinds een aantal jaar in het teken van de tributedag, met dit jaar optredens van Johnny Cash, Guns ‘n’ Roses, Ramones en Don’t Look Back. Normaal was de tributedag gratis, maar in verband met de hoge bijkomende kosten vanwege corona is de organisatie genoodzaakt een kleine entree van 5 euro per persoon te vragen. De kaarten voor zondag zijn te reserveren via info@festivalzeeltje.nl en verkrijgbaar bij Drogisterij van der Wielen in Deest.

Meer informatie
Kijk voor het volledige programma en kaartverkoop op http://www.festivalzeeltje.nl/

Meer berichten