Logo demaasenwaler.nl
Rob Reuvers nieuwe wethouder West Maas en Waal
Rob Reuvers nieuwe wethouder West Maas en Waal (Foto: Anton Roeterdink)

Rob Reuvers nieuwe wethouder in West Maas en Waal

WEST MAAS EN WAAL - Donderdagavond in de raadsvergadering is Rob Reuvers geïnstalleerd als nieuwe wethouder van de gemeente West Maas en Waal. Hij is voorgedragen door de FD Partij Beneden-Leeuwen. Rob Reuvers volgt Bert van Swam op en neemt de portefeuille Sociaal Domein over.

Rob Reuvers (35) is al jaren actief als fractievolger voor de FD. Hij is op dit moment sociaal en maatschappelijk betrokken bij veel activiteiten en zet zich actief in bij verschillende verenigingen. Hij woont samen met zijn vrouw en kinderen in Beneden-Leeuwen. Rob werkt als projectmanager bij Huisman Etech Experts.

“Met veel respect voor wat Bert van Swam heeft bereikt ga ik zijn taken overnemen. Het Sociaal Domein vind ik een belangrijke portefeuille. Iedere inwoner komt hier vroeg of laat mee in aanmerking. Dit wil je dan zo optimaal mogelijk geregeld hebben. Ik wil de huidige kwaliteit proberen te waarborgen en waar mogelijk verbeteren. Ik probeer als wethouder de belangen van onze lokale gemeenschap maximaal te dienen met duidelijkheid, begrip voor elkaar en solidariteit” aldus de kersverse wethouder.

Meer berichten