Logo demaasenwaler.nl

GGD Gelderland-Zuid vaccineert vanaf 8 april ook in Zaltbommel

GGD Gelderland-Zuid start op donderdag 8 april met vaccineren vanuit het Van der Valk Hotel Zaltbommel aan de Hogeweg 56. Voorlopig wordt de doelgroep 70-plus er met het Pfizer-vaccin gevaccineerd.

Vaccinatielocatie Zaltbommel

De vaccinatielocatie is gehuisvest in een zijvleugel van het Van der Valk Hotel in Zaltbommel. Vanuit daar wordt op 8 april gestart met vaccineren van 8.00 tot 13.30 uur. Als er meer vaccin is zal de locatie ook in de middag en avond gebruikt worden.

In Zaltbommel wordt de doelgroep 70-plus met het Pfizer-vaccin gevaccineerd. De locatie heeft 4 priklijnen. Dit betekent dat er, bij voldoende vaccin, 4 mensen per 3 minuten gevaccineerd kunnen worden.

Wie worden er waar gevaccineerd? Er wordt landelijk bepaald wie er wanneer aan de beurt is voor de vaccinaties. Dit is na te lezen op www.coronavaccinatie.nl.

GGD Gelderland-Zuid vaccineert in Malden en Tiel zorgmedewerkers met het AstraZeneca vaccin. In Culemborg, Tiel en Wijchen worden net als (straks) in Zaltbommel 70-plussers gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Wie aan de beurt is voor een vaccinatie ontvangt via de post of via de werkgever een uitnodiging.

GGD staat in de startblokken

GGD Gelderland-Zuid heeft vanaf april 5 vaccinatielocaties met in totaal 40 priklijnen en voldoende geschoold personeel. De GGD is er klaar voor om bij voldoende vaccin flink op te kunnen schalen

Meer berichten