Groene challenge scholieren
Groene challenge scholieren Foto: Helicon MBO Nijmegen

Regionaal Investeringsfonds langer opengesteld

Zaken

REGIO RIVIERENLAND - Dankzij de Regio Deal tussen de Rijksoverheid, Provincie Gelderland en Regio Rivierenland is het mogelijk om het Regionaal Investeringsfonds (RIF) van Fruitdelta Rivierenland een jaar langer open te stellen voor ondernemers en ondernemende inwoners die met een innovatief idee de regio tot bloei laten komen.

Het fonds is een steun in de rug voor projectindieners die de regio slimmer, schoner en aantrekkelijker willen maken. Vanaf 19 maart neemt het RIF weer nieuwe projectaanvragen in behandeling. In het najaar volgt een tweede mogelijkheid om projectaanvragen in te dienen.

Men is met name op zoek naar projecten die in deze coronatijden bijdragen aan de economische ontwikkeling én bovengemiddeld innovatief zijn. Andere criteria voor het Regionaal Investeringsfonds zijn: bijdrage aan werkgelegenheid, concurrentiepositie, vestigingsklimaat, samenwerking en duurzame ontwikkeling. Het indienen van een project kan tot en met vrijdag 30 april 2021 via de website van Fruitdelta Rivierenland, www.fruitdelta.nl.