Afbeelding
Foto: Michel Hovenkamp

Online Banenmarkt

Zaken

NIJMEGEN - Dinsdag 6 april vindt de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen plaats. De Banenmarkt richt zich op werkgevers en werkzoekenden in Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar.

Werkgevers, werkzoekenden en intermediairs komen op deze dag op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Deze Banenmarkt vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. Al ruim 2.000 mensen zijn lid.

Werkgevers uit de regio delen op 6 april hun vacatures tijdens de vijfde editie van de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Leden ontvangen vanaf 22 maart tips en instructies, waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op deelname. Tijdens de Online Banenmarkt brengen we vacatures en werkzoekenden bij elkaar. Maar er worden ook onderling tips en contacten gedeeld, mensen komen in beweging, zijn zichtbaar en vergroten hun netwerk. Allemaal heel belangrijk op de huidige arbeidsmarkt.

Aanmelden
Zorg dat u een LinkedIn-profiel heeft (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk zoekt u op: ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ of ga direct naar: https://www.linkedin.com/groups/8955067/. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer u lid bent geworden van de groep.

Weinig ervaring met LinkedIn en/of online solliciteren? De webinars van UWV over LinkedIn kunnen dan handig zijn. Kijk op www.onlineseminar.nl/uwv.