Afbeelding
Foto: Thomassen

Uitmuntende beoordeling van paasbrood Thomassen, De Echte Bakker

Zaken

BENEDEN-LEEUWEN - Thomassen, De Echte Bakker uit Beneden-Leeuwen heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke paasbrodenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Het paasbrood werd als ‘uitmuntend’ beoordeeld en kreeg de bijbehorende vijf sterren.

Keurmeesters Meester Boulanger Hiljo Hillebrand en technisch adviseur Marco van Scheijndel beoordeelden het paasbrood van Thomassen op tien onderdelen, waaronder kleur, volume, structuur en natuurlijk smaak. Met de Pasen in aantocht doet Thomassen altijd mee met de productkeuring van het Gilde. Het maken van het perfecte paasbrood is namelijk een precisiewerkje, dat weer even geoefend moet worden. ‘Van de 132 inzendingen zijn we wederom doorgedrongen tot de laatste 7 van Nederland. Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen, maar zijn we toch enorm trots op dit top resultaat’, aldus Jelle Thomassen.

Bestellen
Uiteraard zijn de paasbroden, samen met alle andere paaslekkernijen, al te koop in de winkel. Bestellen voor de paasdagen kan ook. De bestellijst kan afgehaald worden in de winkel of online worden ingevuld. Zorg dat de bestellijst voor donderdag 1 april is ingeleverd.

Meer informatie over de bakkerij, de producten en de bestellijst, zie: www.thomassen.echtebakker.nl.