Roderik Hendriks, RH Isolatie.
Roderik Hendriks, RH Isolatie. Foto: John van Gelder

Verhuizing HR isolatie

Zaken

Groeiend RH Isolatie betrekt nieuw bedrijfspand

BEUNINGEN – RH Isolatie groeide in de afgelopen jaren uit tot dé isolatiegroothandel van Nederland. Om klanten, zowel particulier als zakelijk, nog beter te kunnen bedienen werd onlangs een nieuw bedrijfspand betrokken op industrieterrein ‘De Schoenaker’ In Beuningen.


Ontwikkelingen in de markt zorgen voor een steeds toenemende vraag naar kwalitatief isolatiemateriaal. ‘Energiezuinig (ver)bouwen wordt alsmaar belangrijker. Om de CO2-uitstoot te beperken, maar ook vanwege de stijgende energieprijzen’, legt Roderik Hendriks, eigenaar van RH Isolatie, uit. ‘Een groter pand, en daarmee een ruimere voorraad, biedt ons de mogelijkheid om nog sneller aan die vraag te kunnen voldoen.’

Ondernemersfamilie
Afkomstig uit een ondernemersfamilie zit ondernemen Roderik in het bloed, net als zijn ruime ervaring met isolatieproducten. Na enkele jaren gewerkt te hebben als productmanager bij een gerenommeerde Polyurethaan-producent besloot hij een aantal jaren terug zijn eigen onderneming te starten. Zijn werkwijze kenmerkt zich door het bieden van eerlijk advies en uitstekende service.

Zakelijke afnemers
Met een divers aanbod in zowel vloer-, wand- als dakisolatie, geschikt voor woonhuis en bedrijfspand, mag het bedrijf met recht een totaalleverancier worden genoemd. Al deze factoren maken Roderik Hendriks tevens een partner bij uitstek voor zakelijke afnemers zoals aannemers, zzp’ers en dakdekkersbedrijven.

‘Dankzij onze eigen inkoopkanalen kunnen we bovendien altijd leveren tegen concurrerende prijzen’, aldus de ondernemer.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op via tel. 06-46 39 29 27 of neem een kijkje op de website: www.rhisolatie.nl. RH Isolatie is gevestigd aan de Goudwerf 2-K in Beuningen.