buitenactiviteiten Cadans Synchroonzwemmen
buitenactiviteiten Cadans Synchroonzwemmen Foto: Cadans Synchroonzwemmen

Buitenactiviteiten Cadans Synchroonzwemmen

Sport

BEUNINGEN - Cadans Synchroonzwemmen kon afgelopen weekend, dankzij de verleende subsidie voor jeugdactiviteiten van de gemeente Beuningen, een tweede activiteitenmiddag organiseren. De middag stond in het teken van vechtsporten, en werd gehouden op het terrein van Scouting Beuningen’76.

De jongste leden van de vereniging, en hun broertjes, zusjes en vriendinnetjes, kregen een lesje vechtsport van Bob en Inge van Shin Sei Ryu. Ze werkten onder andere aan hun verdedigingstechnieken en hebben zelfs even gemediteerd. De oudere zwemsters kregen een les kickboksen van Jeske van Go4Fit Beuningen. Ze hebben aan hun conditie gewerkt en wat geleerd over zelfverdediging. Cadans is de gemeente dankbaar voor de subsidie waarmee men de zwemsters een extra boost kon geven. Tevens is de vereniging enthousiast over de mooie samenwerking die is ontstaan met andere sportaanbieders.

Techniekwedstrijd
Vorig weekend namen de zwemsters van de Age 1 en 2 (9 tot 15 jaar) deel aan een techniekwedstrijd voor synchroonzwemmen op het droge. De zwemsters moesten filmpjes van vier figuren opsturen, die op de wedstrijddag door een jury werden beoordeeld. Voor Jane was er een eerste plaats bij de Age 2.

buitenactiviteiten Cadans Synchroonzwemmen
buitenactiviteiten Cadans Synchroonzwemmen
buitenactiviteiten Cadans Synchroonzwemmen