Logo demaasenwaler.nl
<p>Myrthe en Lieke van basisschool de Hoeven.</p>

Myrthe en Lieke van basisschool de Hoeven.

(Myrthe en Lieke. Foto: Stichting Perspectief)

Sjors Sportief & Creatief boekjes uitgedeeld

MAAS EN WAAL - In de gemeenten Beuningen, Druten en West Maas en Waal zijn de Sjors Sportief & Sjors Creatief boekjes weer uitgedeeld op de basisscholen. Vanaf deze week kunnen leerlingen van de groepen 1 tot en met 8 zich weer inschrijven voor leuke creatieve en sportieve activiteiten. In Beuningen ontvingen Myrthe en Lieke van basisschool de Hoeven afgelopen week het eerste exemplaar van het Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje.

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. Er is een boekje voor leerlingen uit de gemeente Beuningen, en een boekje voor leerlingen uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal.
De gemeenten in de regio hebben de krachten gebundeld met respectievelijk de buurtsportcoaches van Beuningen samen in beweging en Actief Maas en Waal. Samen met de sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders is een overzicht van activiteiten samengesteld en in een boekje samengebracht.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich voor activiteiten inschrijven via www.meedoeninmaasenwaal.nl (Druten en West Maas en Waal) en www.beuningensameninbeweging.nl.

Meer berichten