Logo demaasenwaler.nl
Foto: Het Dijkmagazijn

Banjertochten met kampvuur

BEUNINGEN - Het Dijkmagazijn organiseert woensdag 3 maart een banjertocht door de uiterwaarden. Even uitwaaien, lol maken met elkaar en daarna lekker opwarmen rond een kampvuurtje. Wie wil, kan een broodje knak bakken of warme chocomel maken in de heksenketel.

Er wordt gestart met een banjertocht door de Beuningse uiterwaard. Voor de kinderen die de tocht doorstaan is er na afloop een kampvuurtje met een hapje en een drankje, op een mooi afstandje van de stoere Konikpaarden.
Men houdt zich aan de RIVM-maatregelen en de activiteiten zijn hierop aangepast. Het verzoek daarbij is uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Bij slecht weer of andere beperkingen beslist men op de dag zelf of de activiteit door kan gaan. Hierover krijgt u voor 10.00 uur bericht op de dag van de activiteit.

Het wordt aangeraden om stevig schoeisel aan te trekken, omdat de deelnemers door de wildernis moeten trekken om bij het strand te komen. Belangrijk voor je eigen veiligheid: trek geen nylon of synthetische kleding aan vanwege brandgevaar.
De activiteit duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Startplaats is Het Dijkmagazijn, aan de Dijk 41 in Beuningen. Deelname bedraagt 2,50 euro per kind. Er kunnen maximaal vijftien kinderen tussen de 6 en 12 jaar meedoen aan de banjertocht. Reserveren is verplicht en kan via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Meer berichten