Logo demaasenwaler.nl
<p>Team Care Letselschade.</p>

Team Care Letselschade.

(Foto: eigen foto)
IN BEDRIJF

Passende schadevergoeding bij letsel door derden

BENEDEN-LEEUWEN - Wie in zijn werk of privéleven letsel oploopt door toedoen van een ander, kan daarvoor een schadevergoeding krijgen. Letselschadespecialist Ramon Schuijers staat mensen bij in dat traject. Vanuit zijn kantoor Care Letselschade, dat in november 2020 het tienjarig bestaan vierde, heeft hij al honderden mensen mogen bijstaan. En met succes.

Care Letselschade houdt zich bezig met uiteenlopende letselschade zaken, variërend van letsel als gevolg van verkeers- en arbeidsongevallen tot letsel als gevolg van gedragingen van bijvoorbeeld dieren.

Bedrijven kunnen bij Care Letselschade terecht voor onder meer loonschadezaken; bijvoorbeeld wanneer een werknemer als gevolg van letsel door derden niet (volledig) kan werken.

Zorg uit handen
Tien jaar geleden begon Schuijers zijn eigen kantoor, na bij uiteenlopende verzekeraars ervaring opgedaan te hebben. ‘Ik heb de beste ingrediënten genomen, en ben op basis daarvan voor mijzelf begonnen. Ons streven is om onze cliënten, zoveel als mogelijk, terug te brengen naar de situatie van voor het letsel. Daarbij nemen we hen alle zorg uit handen, zodat het slachtoffer zich kan richten op het herstel. Het uiteindelijke doel is om, in goede harmonie met de betalende partij, tot de beste oplossing te komen en ervoor te zorgen dat de cliënt krijgt waar hij/zij recht op heeft.’

Second opinion
Mensen die recht hebben op een schadevergoeding als gevolg van letselschade, kunnen vrijblijvend telefonisch contact opnemen. ‘Samen bekijken we dan wat er mogelijk is’, aldus Ramon. Ook voor een second opinion van een bestaand schadedossier, kan men bij Care Letselschade terecht.

Het inschakelen van Care Letselschade kost cliënten niets. Het kantoor declareert de arbeidskosten rechtstreeks bij de verzekeraar van de andere partij.

Meer informatie
Voor meer informatie over de diensten van Care Letselschade en de mogelijkheden voor particulieren en werkgevers, zie: www.careletsel.nl. Neem bij vragen contact op met de specialisten van Care Letselschade via tel. 0487-59 78 50 of per mail: info@careletsel.nl.

Meer berichten