Tweede druk jubileumboek De Torenuilen
Logo demaasenwaler.nl
<p>Ruben Schiks, Geert Donkers en Arnold Tijnagel.</p>

Ruben Schiks, Geert Donkers en Arnold Tijnagel.

(Foto: Maik Jansen)

Tweede druk jubileumboek De Torenuilen

PUIFLIJK - Afgelopen zaterdag werd het jubileumboek ‘Van Pöökenaren tot Torenuilen’ gepresenteerd, ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van C.V. De Torenuilen. Omdat de geplande feestelijke presentatie vanwege de coronamaatregelen geen doorgang kon vinden, kregen mensen die het boek besteld hadden een exemplaar thuisbezorgd door leden van de Puiflijkse carnavalsvereniging. Medeoprichters Arnold Tijnagel en Geert Donkers ontvingen een eerste exemplaar uit handen van schrijver Ruben Schiks, onder toeziend oog van Torenuilen-voorzitter Henry van Kessel.
In ‘Van Pöökenaren tot Torenuilen’ ontvouwen verhalen en anekdotes het ontstaan en de viering van carnaval in Puiflijk. Mede dankzij de prachtige vormgeving is het boek, dat 124 pagina’s telt, een bijzonder tijdsdocument geworden, met aandacht voor zowel de historie als de hedendaagse viering van carnaval in Puiflijk.

Tweede druk
Inmiddels is de eerste druk helemaal uitverkocht en kan worden ingeschreven voor een tweede druk. Wie graag een boek (à 22 euro) ontvangt, wordt gevraagd dit z.s.m. kenbaar te maken via secretariaat@torenuilen.nl.

Meer berichten