Directie Holland Trucks, Theun Dragstra (links) en Derk Garretsen (rechts)
Directie Holland Trucks, Theun Dragstra (links) en Derk Garretsen (rechts) Foto: Gemeente West Maas en Waal

Laatste kavel op bedrijventerrein Veesteeg-Oost verkocht

Zaken

BOVEN-LEEUWEN - Het Friese bedrijf Holland Trucks kocht onlangs een bedrijfskavel op bedrijventerrein Veesteeg-Oost. Daarmee zijn alle kavels op het bedrijventerrein in Boven-Leeuwen verkocht.

Met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 7.150 m2 kocht Holland Trucks de laatste vrije kavels op Veesteeg-Oost. Holland Trucks, op dit moment al gevestigd in Aldeboarn in Friesland, is gespecialiseerd in de wereldwijde in- en verkoop van gebruikte trucks en trailers. Het bedrijf heeft meer dan veertien jaar ervaring en verkoopt trucks aan meer dan 75 landen.

‘Door een sterk toenemende groei is een uitbreiding van het bedrijf nodig’, vertellen Theun Dragstra en Derk Garretsen. ‘Bedrijventerrein Veesteeg-Oost in het centraal gelegen West Maas en Waal is daarvoor de perfecte locatie.’ Afgelopen oktober benaderde Holland Trucks de gemeente met de vraag om een bedrijfskavel. Door snel handelen van beide partijen is de deal drie maanden later helemaal rond. Wethouder Cruijsen is blij met deze ontwikkeling: ‘Het is mooi om te zien dat ondernemers uit het hele land zich weten te vestigen in onze gemeente.’

Ondernemers die zich graag vestigen in West Maas en Waal kunnen contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris Niels Veenhuizen, per mail via nveenhuizen@westmaasenwaal.nl. of via tel. 14 0487.