De Week van de Gezonde Werkvloer
Logo demaasenwaler.nl
<p>Inwoners beleven samen plezier aan sporten en bewegen</p>

Inwoners beleven samen plezier aan sporten en bewegen

(Foto: The Next Brand)

De Week van de Gezonde Werkvloer

WEST MAAS EN WAAL -  De Week van de Gezonde Werkvloer vindt plaats van 1 tot en met 5 februari 2021. Deze week maakt onderdeel uit van het project ‘Gezonde Werkvloeren Rivierenland’. En bedoeld voor werkgevers en hun werknemers.

Tijdens De Week van de Gezonde Werkvloer wordt ingegaan op slaap, voeding, beweging en ontspanning. En hoe je daar in deze tijd zelf invloed op kan hebben, als werknemer en als werkgever. Het digitale programma bestaat uit video’s, die je op een zelf gekozen moment kunt bekijken. Zo verzorgt Jochem Uytdehaage, oud Olympisch kampioen schaatsen, iedere ochtend een dagstart vol energie. Tijdens de lunch kan je gebruik maken van outdoor energizers van Healthclub Juliën. En tot slot kan je in de avonduren thuis bewegen via verschillende livestreams workouts.

Jochem Uytdehaage
Op donderdag 4 februari van 11.45 tot 12.30 uur geeft Jochem Uytdehaage live een online cursus over een gezonde werkvloer.

Meedoen aan De Week van de Gezonde Werkvloer is gratis voor werkgevers en werknemers van bedrijven uit de gemeente West Maas en Waal. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.gezondewerkvloerenrivierenland.nl

Lokale activiteiten
Wanneer de coronamaatregelen dit toelaten worden na De Week van de Gezonde Werkvloer ook lokaal verschillende activiteiten georganiseerd voor geïnteresseerde werkgevers en hun werknemers. Stichting Maas en Waal in beweging (bendefit.nu), Fox Fitness en Maas en Waal Fit bieden deze activiteiten aan.

Meer berichten