Hein van Kastel en Nick Helmond van Hardin & James.
Hein van Kastel en Nick Helmond van Hardin & James. Foto: Hardin en James

Nieuwe Maas en Waalse band Hardin & James brengt internationale song uit

Cultuur

DEEST/DRUTEN - De Maas en Waalse muzikanten Nick Helmond en Hein van Kastel hebben onder de naam Hardin & James de song ‘Confused’ uitgebracht. De muzikale vrienden zitten samen in meerdere bands, waaronder Seven thirty en Bats. Ook zitten ze samen in de organisatie van festival Zeeltje Rock!

Nick en Hein hebben de afgelopen jaren soortgelijke songs als Confused opgenomen. Nick is in het dagelijks leven uitbater van café ‘t Zwaantje in Deest. Vanwege de coronamaatregelen is het café al enige tijd gesloten. Om de tijd positief te benutten besloten Nick en Hein een aantal nummers opnieuw te mixen en op te nemen. Voor elk nummer worden bevriende muzikanten gevraagd mee te werken. Het eerste nummer dat ze onder de naam Hardin & James uitbrengen is Confused.

Het nummer is sinds 1 januari in Nederland beschikbaar via YouTube. Vanaf 10 januari zal het nummer wereldwijd uitkomen en te streamen zijn via alle grote streamingsdiensten, zoals iTunes en Spotify.
De single Confused gaat over de moeilijke tijd door het coronavrirus. Hein heeft de song opgedragen aan zijn schoonvader, die helaas op oudejaarsavond overleden is aan de gevolgen van corona.

Beluisteren
Confused is te beluisteren en te zien via: youtu.be/prr1HC52Zsg of volg Hardin & James via YouTube.