Beuningen en Nijmegen zetten digitaliseringsvouchers in voor ondernemers

Zaken

BEUNINGEN/NIJMEGEN - Vanaf 22 december kunnen ondernemers in Nijmegen en Beuningen in retail, detailhandel en horeca via RvN@ een digitaliseringsvoucher aanvragen. Met deze vouchers kunnen zij hulp inschakelen om bijvoorbeeld een webshop te starten. De gemeenten ondersteunen met deze actie ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis.

Door de aanhoudende coronacrisis kunnen veel ondernemers hun producten niet op de normale manier aanbieden. Digitale dienstverlening biedt daarom op dit moment kansen. Ondernemers kunnen de vouchers gebruiken om een expert in te huren die helpt om deze vorm van dienstverlening op te zetten. Dit blijft, ook na corona, belangrijk.

Wethouder Hans Driessen van Beuningen: ‘De maatregelen rondom corona benadrukken dat digitalisering de toekomst is. De vouchers maken het mogelijk hieraan gericht te werken’.

Meer informatie
De vouchers dekken 50 procent van de totale kosten, met een maximale vergoeding. Aanvragen kan via de website van de regionale innovatiehub RvN@ www.rvnhub.nl/vouchers.