Voorzitter Rien Boschman met op de achtergrond de camerabeveiliging.
Voorzitter Rien Boschman met op de achtergrond de camerabeveiliging. Foto: John van Gelder

Bedrijvenvereniging Veesteeg: bedrijven versterken elkaar

Zaken

WEST MAAS EN WAAL - Op Bedrijvenpark Veesteeg, met terreinen in Boven- en Beneden-Leeuwen, is een bedrijvenvereniging actief die toegankelijk is voor alle ondernemers op Bedrijventerrein Veesteeg Oost en West en ondernemers op de Veesteeg zelf. De vereniging bestaat uit circa 60 leden, MKB-bedrijven met een verschillend karakter en van diverse grootte.

De vereniging oriënteert zich op duurzaamheid en vitaliteitsbevordering; waar kunnen de bedrijven elkaar versterken. Er zijn plannen om het bedrijvenpark aantrekkelijker te maken, om bijvoorbeeld te gaan wandelen tussen de middag, door picknickbankjes te plaatsen en een wandelpad te maken die verbinding legt met het Leeuwse (Speelse) veld. Naast de security-app zal er ook een commerciële app komen voor leden van de vereniging.

Afgelopen jaar zijn de bestuursleden Martin en Trea Derks van Lighthouse, Oscar Heijnen van Shots en Tiny Sanders afgetreden. Tijdens een digitale vrijdagmiddagborrel zijn ze bedankt voor hun inzet. De vier hebben zich onder andere ingezet op het gebied van uitstraling en veiligheid. Zo is het KVO-veiligheidskeurmerk verworven en hebben zij mede gezorgd voor camerabeveiliging op het bedrijventerrein. Ze hebben het stokje overgedragen aan het nieuwe bestuur, bestaande uit Rien Boschman van Autoschade van Dijk (voorzitter), Henny Lam van Global Paint (secretaris), Theo van Dinteren van Van Dinteren Transport (penningmeester), Peter Stroomberg van Second Owner (bestuurslid) en Monique Kempkes van Femique administraties (aspirant bestuurslid).

Nieuwjaarsborrel
De nieuwjaarsborrel vindt in verband met corona digitaal plaats op vrijdag 8 januari om 16.30 uur. Alle leden krijgen hiervoor een uitnodiging. Tijdens de nieuwjaarsborrel krijgen ook nieuwe leden, wethouder René Cruijsen en bedrijvencontactfunctionaris Niels Veenhuizen, een podium om zich voor te stellen. Meer informatie: www.bedrijvenparkveesteeg.nl.