Afbeelding
Foto: Jumbo Druten

Jumbo Druten in nieuw jasje

Zaken

DRUTEN - Jumbo Druten heropent woensdag 16 december haar deuren. De supermarkt aan de Marktpassage 15 krijgt een compleet nieuw uiterlijk. De indeling van de winkel is ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Filiaalmanager Peter Gielis vertelt: ‘Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving.’

Dagverse producten
De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte. In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid en dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook ter plekke versbereide pizza’s behoren dan tot het assortiment. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen.

Non-food artikelen
In de vernieuwde Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van vier meter gevuld met HEMA assortiment, zoals kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo en als CCO verantwoordelijk voor Formule en Innovatie bij de supermarktorganisatie, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: ‘We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.’

Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (geldig tot en met zondag 20 december).

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Nijverheidsstraat 4 in Beneden-Leeuwen en de Leegstraat 7c in Winssen.