Kerstpakketactie ondernemers

Zaken

MAAS EN WAAL - Ondernemers Caitlin Sas en Leoniek Janssen Steenberg brengen de vorig jaar in Den Bosch en omgeving gehouden Christmax Box Actie dit jaar naar Maas en Waal. Het is een actie voor en door ondernemers.

Leoniek deed vorig jaar mee aan de Christmas Box Actie in Den Bosch. Ze werd gekoppeld aan een andere onderneemster uit de omgeving, en kochten voor elkaar een kerstpakket. ‘Ik vond het een mooi initiatief. En wat het leuke was, ik ontving niet alleen een superleuk kerstpakket, maar leerde ook een andere onderneemster kennen’, aldus Leoniek. Ze vervolgt: ‘2020 is voor alle ondernemers een raar en pittig jaar. Iedereen heeft hard gewerkt, en veel ondernemers hebben het door corona erg zwaar gehad. De kerstpakketactie is een mooie manier om elkaar te ondersteunen. Elkaar ontmoeten op netwerkevents was de afgelopen tijd ook lastig. Hoe leuk is het dan om een cadeau te ontvangen van iemand die je niet (goed) kent. Door en voor ondernemers’, aldus Leoniek. Zo ontstond het idee om samen met Caitlin Sas een Kerstpakketactie voor ondernemers in Maas en Waal op te zetten. Samen met marketing en communicatiebureau THE NEXT BRAND en Square Concepts wordt de website voor het inschrijven gemaakt.

Inschrijven

Ondernemers kunnen zich vóór 11 december inschrijven via www.kerstpakketactiemaasenwaal.nl. Alle ondernemers worden gekoppeld aan een andere ondernemer en ontvangen uiterlijk 14 december de gegevens van de andere ondernemer. De ondernemers kopen voor elkaar een kerstpakket ter waarde van 15 euro. De deelnemers worden opgeroepen zoveel mogelijk lokaal te kopen. ‘Het idee is: support your local, dus vóór ondernemers en dóór ondernemers in Maas en Waal’, sluit Caitlin af.