West Maas en Waal beloont leefbaarheid
Logo demaasenwaler.nl
Stichting Jeugdwerk Maasbommel en IJsvereniging De Putrijders Maasbommel
Stichting Jeugdwerk Maasbommel en IJsvereniging De Putrijders Maasbommel (Foto: Stichting Jeugdwerk Maasbommel en IJsvereniging De Putrijders.)

West Maas en Waal beloont leefbaarheid

MAAS EN WAAL - Wethouder Bert van Swam beloonde deze week, namens de gemeente West Maas en Waal twee nieuwe initiatieven die de leefbaarheid verbeteren.

Maarten van Eldijk en Marijke Lamers krijgen de beloning voor de eerste Dorpsquiz in Boven-Leeuwen, die plaats zal vinden op 12 maart 2021. Stichting Jeugdwerk Maasbommel en IJsvereniging De Putrijders voor hun gezamenlijke activiteit ‘IJspret met Bewegen/Ontmoeten’. Ze ontvingen afgelopen week allebei maximaal 750 euro om de initiatieven uit te voeren.

Aanvragen 2021
Inwoners(groepen) en vrijwilligersorganisaties kunnen tot uiterlijk 31 januari 2021 een beloning aanvragen. De gemeente beoordeelt de initiatieven voor vooral kwetsbare inwoners. Onder meer op het gebied van ontmoeten, gezonde leefstijl, bewegen en vernieuwing. Het moet gaan om nieuwe initiatieven, dus bestaande activiteiten en/of uitbreiding hiervan vallen buiten de boot.

Kijk voor meer informatie over het aanvragen van de beloning op www.westmaasenwaal.nl.

Meer berichten