Jumbo helpt Museum Tweestromenland
Logo demaasenwaler.nl
<p>De gezamenlijke shopperactie voor het museum.</p>

De gezamenlijke shopperactie voor het museum.

(Foto: John van Gelder)

Jumbo helpt Museum Tweestromenland

BENEDEN-LEEUWEN - De drie Jumbowinkels in Dreumel, Beneden-Leeuwen en Druten hebben gezamenlijk een actie op touw gezet om Museum Tweestromenland financieel te ondersteunen.

Zij hebben shoppers laten maken waarop alle belangrijke gebouwen uit deze drie dorpen staan. Op de zijkant van de tas is te lezen dat de opbrengst van de tas ten goede komt aan het museum. De eerste opbrengst van 1.750 euro is door Jumbo Beneden-Leeuwen alvast aan het museum uitbetaald.

Steun voor museum

Op de eerste verdieping van het museum worden vier zalen opnieuw ingericht. In een viertal thema’s zal de geschiedenis van het Land van Maas en Waal worden getoond. De herinrichting van de eerste ruimte wordt gefinancierd met de opbrengst van deze gezamenlijke shopperactie.

Wilt u het museum steunen? Koop een of meer van die shoppers. Een goede tip voor Sinterklaas.

Museum weer open

Afgelopen vrijdag is het museum weer opengegaan na een sluiting van veertien dagen. Alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om de bezoekers zo coronaveilig mogelijk door het museum te geleiden. De prachtige tentoonstelling Metamorfose is nog steeds te zien. Daarin hebben twintig kunstenaars van een cultuurhistorisch voorwerp uit het depot van het museum een modern kunstwerk gemaakt.

Op de foto v.l.n.r.: Alphons Loomeyer van Jumbo Beneden-Leeuwen, Jaap van der Veen Museum Tweestromenland en Peter Gielis van Jumbo Dreumel.

Meer berichten