Annette Mode steunt horeca
Logo demaasenwaler.nl
Milena Visser (Old Skool) en Liesbeth Bruisten (Annette Mode).
Milena Visser (Old Skool) en Liesbeth Bruisten (Annette Mode). Milena Visser (Old Skool) en Liesbeth Bruisten (Annette Mode). (Foto: Johan van Welie)

Annette Mode steunt horeca

DRUTEN - Voor Liesbeth Bruisten van Annette Mode is het duidelijk; de coronaperiode is voor niemand makkelijk. Ook ondernemers hebben het moeilijk, geeft ze aan. ‘En dat geldt zeker voor de horeca. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij, door onze klanten een maaltijd van Old Skool cadeau te doen’, aldus Liesbeth.

Met de actie wil ze niet alleen haar klanten bedanken voor het vertrouwen, maar ook horeca ondernemers Johan en Milena Visser ondersteunen. Bij aanschaf van een outfit ter waarde van 250 euro krijgen klanten tweemaal een hoofdgerecht van het Drutense restaurant Old Skool cadeau. ‘We hopen mensen hiermee te inspireren een gezellige avond te hebben, onder het genot van heerlijk driegangenmenu.’ De actie gaat 1 december van start en loopt tot en met 13 december. In het nieuwe jaar hoopt Liesbeth de actie voort te zetten in samenwerking met een andere lokale horeca ondernemer. Meer informatie over de actie, zie www.facebook.com/Annettemode.

Meer berichten