Logo demaasenwaler.nl
Het team van Huidprofs.
Het team van Huidprofs. (Foto: Jurriaan Huting)
ADVERTORIAL ADVERTORIAL

Huidprofs: huid-, oedeem- en laserpraktijk bij jou in de buurt

Heb je last van acne, littekens, oedeem, vaatjes, pigmentstoornissen? Wil je permanent ontharen of gewoon een mooiere en gezonde huid? Huidtherapie helpt! Afzonderlijk of als aanvulling op de behandeling van je arts of medisch specialist maakt huidtherapie het verschil. Met praktijken in Beuningen, Bergharen en Nijmegen is het team van Huidprofs bovendien altijd in de buurt.

‘Jong en oud kan bij ons terecht met huidproblemen’, vertelt Marloes de Vaal, praktijkhoudster en huidtherapeut bij Huidprofs. ‘Voor vragen die zowel medisch geïndiceerd als cosmetisch gewenst zijn. Daarnaast kan een preventief bezoek aan onze praktijk een probleem, of verergering daarvan, voorkomen.’

Persoonlijke benadering 
Oprechte aandacht staat centraal tijdens een behandeling bij Huidprofs. ‘Belangrijk voor ons team is dat je je als cliënt in onze praktijk op je gemak voelt en dat je met meer zelfvertrouwen de praktijk verlaat. Een vriendelijke, persoonlijke en professionele benadering, waarbij voldoende ruimte is voor overleg en een duidelijke voorlichting, is bij ons dan ook een vanzelfsprekendheid. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.’

Winter: de ideale tijd voor laserontharing 
De wintermaanden staan weer voor de deur en daarmee halen we de sjaals, mutsen en dikke truien weer uit de kast. Niet per se de tijd wanneer je denkt aan permanente ontharing. Toch is juist nú de perfecte tijd om te starten met een laserbehandeling. Om ongewenste haargroei defi nitief te reduceren maakt Huidprofs gebruik van de Lightsheer Diode laser: dé gouden standaard op het gebied van laserontharing.

Haarvrij in de zomer van 2021
Uiteindelijk is er één ding belangrijk, namelijk: met een prettig gevoel en haarvrij de zomer van 2021 ingaan. Door tijdig te beginnen met permanente ontharing door één van onze huidtherapeuten is dit mogelijk. Hierdoor is jouw huid ‘zomerproof’ en voorkom je ongemakkelijkheden met de zon en warme temperaturen. Wanneer je in oktober, november of december kiest voor permanente ontharing van je benen, bikinilijn, rug, borst of armen met de LightSheer Diode laser dan krijg je het ontharen van je oksels t.w.v. €90 per behandeling van ons cadeau!

Waarom Huidprofs? 
- Persoonlijk, kwaliteit en cliëntgericht
- Huidtherapeuten met meer dan 15 jaar ervaring
- Avondopening
- Altijd binnen 48 uur terecht

Huidprofs is gevestigd in:
Gezondheidscentrum Bergharen
Paramedisch Centrum Aalsterveld Beuningen
Gezondheidscentrum De Brug Nijmegen
Gezondheidscentrum Daniëlsplein
Nijmegen Medisch Centrum Nijmegen-oost

Tel. 024-360 66 09 - info@huidprofs.nl - www.huidprofs.nl - Kijk ook eens op Facebook of Instagram

Meer berichten