Logo demaasenwaler.nl
<p>Joey Reuser van Mobi Verhuur.</p>

Joey Reuser van Mobi Verhuur.

(Foto: Maik Jansen)

Mobi Verhuur maakt van nood een deugd

Ondernemen in coronatijd: Mobi Verhuur

De tweede coronagolf is een feit en het virus heeft ook het bedrijfsleven opnieuw flink in haar greep. Toch blijven de meeste ondernemers doen waar ze goed in zijn: ondernemen. In deze serie spreken we ondernemende Maas en Walers over hun uitdagingen, maar ook over nieuwe inzichten én kansen. Dit keer: Joey Reuser van Mobi Verhuur uit Beneden-Leeuwen.

Voor de coronatijd richtte Mobi Verhuur zich op de evenementen en feesten. Joey Reuser vertelt: ‘We verhuurden voornamelijk douche- en toiletwagens, mobiele badkamers, plaszuilen en allerlei sanitaire voorzieningen, dranghekken, gezeilde bouwhekken en evenementenbenodigdheden. Toen de coronamaatregelen kwamen, was mijn agenda ineens leeg. Omdat ik al mobiele toiletcabines via een ander bedrijf verhuurde en deze cabines niet zelf bezat, heb ik een investering gedaan om ze zelf aan te schaffen en ook apparatuur om ze te spoelen en reinigen. Ik ben mij sindsdien gaan richten op de bouw in de regio. Dit liep van het begin af aan goed. Voor twee dagen in de week heb ik er vast werk van gekregen. Het was de investering dus meer dan waard. Als de evenementen in de toekomst weer terugkomen, dan blijf ik ook nog steeds de mobiele toiletcabines verhuren en wil ik de regio hiervoor gaan uitbreiden. Ik zal dan wel op zoek moeten naar een paar extra handen.’ Vorig jaar juli nam Mobi Verhuur De Graaf Verhuur uit Druten over, die bekend staat als de (verhuur)partner bij uitstek op het gebied van sanitaire voorzieningen als toiletwagens, plaszuilen en afvoerbenodigdheden. Dit draaide goed, maar werd ook minder door de coronatijd. Joey heeft er echter het volste vertrouwen in dat dit na de coronatijd helemaal weer goed komt. 

‘Ga dus niet bij de pakken neerzitten en kijk waar nieuwe kansen liggen voor je bedrijf’, besluit Joey. ‘En vergeet nooit: klant is koning!’

Meer berichten