Logo demaasenwaler.nl
Foto: MeerVoorMekaar

ExtraFM goes back to the 90’s

MAAS EN WAAL - ExtraFM neemt luisteraars zaterdagavond 28 november tussen 21.00 en 00.00 uur mee terug naar de 90’s. De tijd dat de langstlopende Nederlandse soap op televisie begon, de tijd van de eerste mobiele telefoon, de tijd waarin EuroDisney haar deuren opende en dat het internet werd opgericht. Maar ook de tijd dat jongeren met hun Tamagotchi en Furby speelden, naar TMF keken, Flippo’s verzamelden en urenlang op hun gameboy ‘zaten’. En wie kent niet MSN Messenger en Napster, en het wereldberoemde geluid van het modem.

Wat er in die jaren gebeurde op muzikaal gebied? Dat hoort u op 28 november in het Muziekcafé op 107.2. Dennis Houtkamp en John Loderus nemen luisteraars mee in een tijdmachine en gaan terug naar de jaren negentig. Boy- en girlbands, Happy Hardcore, Eurodance en de langste nummer 1 notering van een Nederlandse artiest. Kortom, alles gaat voorbijkomen in deze drie uur.
Heeft u zelf nog een favoriete plaat uit de jaren negentig? Stuur deze in via de ExtraFM-App en geef ook aan waarom juist die plaat. Misschien bellen Dennis en John u dan even om herinneringen op te halen.

Meer berichten